Mulson Evleri kendi elektriğini kendi üretecek

West Orion Group'un Güzelbahçe'de yapımını sürdürdüğü ve kendi enerjisini kendi üreten Türkiye'nin ilk Ekolojik Konut Projesi olma özelliği taşıyan Mulson Yaşam Konutları, apartman katında müstakil yaşam konsepti sunuyor.

 

West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, Mulson Yaşam Konut projesi için Alman teknolojisiyle güneş tarlası kuracaklarını belirterek, evlerin ısıtma, soğutma, elektrik ve üretim fazlasıyla da aidat giderlerinin karşılanacağını söyledi. 
Mulson Yaşam Konutları’nın 4 blok ve 5 villadan oluştuğunu belirten Bayar, projenin çok özel bir konumda bulunduğunu ve çatı katı yaşam alanları’yla birlikte 7 bin 720 metrekare yeşil alana sahip olduğunu belirtti.
 
Projede, daire duvarlarının birbirleriyle temas etmeyecek şekilde tasarlandığı için apartman katında müstakil yaşam konsepti sunduklarına dikkat çeken Koray Bayar, “Mulson Yaşam Konutları, benzerine zor raslanan özelliklere sahip. Türkiye'de ilk defa enerjisini kendisi üreten ve dolayısıyla da karbon salımı gerçekleştirmeyen tek çevreci proje. Ev sahiplerine Fitness salonu, Spa Merkezi, Sauna ve Buhar Odaları, Hobi Odaları, Alışveriş Merkezi, Çatı Katı Bahçeleri ve açık-kapalı yüzme havuzu. 24 saat kamera ve personel sistemi ile güvenlik, açık kapalı otopark , uzaktan kumandalı otopark giriş sistemi, bisiklet parkları, yangın-alarm sensörü, sağlık butonu gibi geniş imkanlar sunmaktadır. imkanlarıyla da ayrıcalıklı bir yaşam sunacağız” diye konuştu.
 
Mulson Yaşam Evleri'nde Elektrik, Isıtma-Soğutma ve Aidat Bedava...
Şehrin batı aksındaki gelişme noktası olan Güzelbahçe ve Seferihisar arasında özel bir konumda bulunduklarını ifade eden West Orion Group Genel Müdürü Koray Bayar, kurulacak güneş tarlası sayesinde elektrik ve ısıtma-soğutma gibi giderlerin ortadan kalkacağını, hatta ev sahiplerinin aidat da ödemeyeceklerini söyledi. Ev sahiplerinin her ay ciddi bir maddi tasarruf sağlayacaklarını dile getiren Bayar, Mulson Yaşam Evleri'nin çevreci özelliği sayesinde ödemelerin bir bölümünü amorti edeceğini kaydetti.
 
Geniş ulaşım olanakları...
Mulson Yaşam Konutları'nin, çevre yoluna yalnızca 1 kilometre mesafede olması nedeniyle kent merkezinde, doğayla iç içe yaşamak isteyenlerin de tercihi olduğunu kaydeden Koray Bayar şunları söyledi:  “Projemiz şehir merkezine 13, havalanına da sadece 25 dakika mesafede. Yüksek Teknoloji, Ekonomi Üniversitesi ve diğer özel okullara da oldukça yakınız. 
Mulson Yaşam Konutları, özellikle elit bir müşteri kitlesi tarafından tercih ediliyor. Örnek dairemizi gören musterılerimizden çok güzel dönüşler alıyoruz. Dairelerimizin yarısına yakınını şimdiden sattık. Müşterimizin bütçesine uygun, müşteriye özel ödeme profili olusturduğumuz konutlarımızda 
15  Kasım itibariyle de tanıtım fiyatlarımızı geri çekeceğiz. 2016 yılı başında da tüm konutları teslim edeceğiz” 
 
Mulson Yaşam Konutları’ında Marin Tekstil Perde sistemi kullanıldı...
Evlerin doğayla bağlantısını kesen panjur kullanmak yerine, Marin perde sistemi uyguladıklarını hatırlatan Koray Bayar, bu sayede rüzgarı % 90 ve güneşi de  %80 oranında kesen Marin perdelerin konutların çevreci konseptiyle örtüştüğünü sözlerine ekledi.